Voordat ik naar Nolda ging had ik heel erg last van overgangsklachten. Ik had heel veel last van hormoon schommelingen en dat merkte ik doordat ik heel gevoelig was voor prikkels, had veel last van stress, en had een raar gevoel in mijn hoofd. Ik was heel erg moe en het leek alsof ik een vrouw van 80 was, zo erg moe voelde ik me. Ook ineens last van een warm gevoel. Had van alles geprobeerd. Na 2 a 3 behandelingen door Nolda en gebruik op haar advies van magnesiumvlokken en keltische zout begon na 2 a 3 weken de menstruatie. Ik voel me nu energieker, had veel rug en nekpijn vooral na tijdje lopen of lang staan en nu heb ik haast geen pijn meer. Ik slaap ook beter en voel ik me fitter en energieker dan ooit. Het voedingsadvies lukte mij nog niet.

Ik kan haar aan iedereen aanraden. Vooral haar aanpak. Dit doet ze met behulp van vragenlijst en nog paar dingen. Wat ik heel mooi vind is dat Nolda echt tijd voor je maakt, ik mocht zelf haar appen wanneer ik met vragen zat. En zij appt je ook om te vragen of het lukt met het behandel plan. Dat is fijn voor degenen die niet durven iets te vragen. Tot nu toe ben ik niemand tegen gekomen die zoveel tijd maakt voor je. Ze werkt met discipline.

Songul
Nieuws

Epifysiologie

In 2018 heb ik mijn studie Epifysiologie afgerond. Deze fantastische aanvullende studie op Epigenetica heb ik wederom gevolgd bij Dorothe.

Epigenetica

In 2017 heb ik mijn studie voor epigenetisch therapeut afgerond. Met veel plezier heb ik deze 2 jarige studie gevolgd bij Dorothe Lueb, Evenwijs, te Balk.

Thaise Lymfemassage

Deze intensieve 2-daagse Thaise lymfemassage cursus heb ik met veel plezier gevolgd bij CoVital in Rosmalen, zodat ik deze mogelijkheid kan gebruiken en aanbieden. 

Meer

Voedingscoach

Dit jaar een studie afgerond voor voedingscoach orthomoleculair. In de loop van de afgelopen jaren zijn er veel inzichten gekomen in voeding, daarom blijft het een kwestie van voortschrijdend inzicht. Wat vandaag waar is over voeding kan morgen alweer verandert zijn. Dat maakt het soms lastig om goede adviezen te geven, Van de andere kant is het ook heel boeiend om steeds je kennis over voeding te actualiseren dmv gezond verstand gebruiken en bijspijker cursussen te volgen. Ieder mens heeft zijn unieke eigen aardigheden. Dat op elkaar afstemmen en samen leren hoe jou lichaam en geest is, is prachtig om te zien. Volgens mij begint het bij : met al je zintuigen gebruiken om bewust te worden van signalen van je lijf!

Daarnaast ga ik 1 september 2014 beginnen met 3 weken detoxen, spannend.

Lezing: Wat is Natuurgeneeskunde

Programma:
Achtergronden van de Natuurgeneeskunde
Natuurkwaliteiten en de Elementen
Iriscopie
Behandelmethoden:

  • Massage
  • Voeding
  • Fytotherapie
  • Bach-bloesems

Waar: Praktijk voor Natuurgeneeskunde Nolda Bongers, Elzepas 31 Elst Gld

Wanneer: Donderdag 3 oktober 2013 van 19.00 tot 21.00 uur

Kosten: € 7,50

Aanmelden: via contactformulier of 0481 378177
Bij aanmelding graag naam, telefoonnummer en/of emailadres vermelden.

 

Nieuws

Op deze plek vindt u de meest actuele informatie over mijn praktijk, waaronder aankondigingen van lezingen en andere activiteiten. Wilt u meer informatie, ga dan naar het contactformulier.