Ook ik heb bijzonder prettige behandelingen gehad bij Nolda, erg geduldig, luistert goed en denk volop met je mee. Zelfs na het stoppen van mijn behandeling bleef ze mij nog nuttige tips toesturen. Dit houd dus in dat ze erg begaan is met cliënten. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.

Tini
Nieuws

Epifysiologie

In 2018 heb ik mijn studie Epifysiologie afgerond. Deze fantastische aanvullende studie op Epigenetica heb ik wederom gevolgd bij Dorothe.

Epigenetica

In 2017 heb ik mijn studie voor epigenetisch therapeut afgerond. Met veel plezier heb ik deze 2 jarige studie gevolgd bij Dorothe Lueb, Evenwijs, te Balk.

Thaise Lymfemassage

Deze intensieve 2-daagse Thaise lymfemassage cursus heb ik met veel plezier gevolgd bij CoVital in Rosmalen, zodat ik deze mogelijkheid kan gebruiken en aanbieden. 

Meer

Voedingscoach

Dit jaar een studie afgerond voor voedingscoach orthomoleculair. In de loop van de afgelopen jaren zijn er veel inzichten gekomen in voeding, daarom blijft het een kwestie van voortschrijdend inzicht. Wat vandaag waar is over voeding kan morgen alweer verandert zijn. Dat maakt het soms lastig om goede adviezen te geven, Van de andere kant is het ook heel boeiend om steeds je kennis over voeding te actualiseren dmv gezond verstand gebruiken en bijspijker cursussen te volgen. Ieder mens heeft zijn unieke eigen aardigheden. Dat op elkaar afstemmen en samen leren hoe jou lichaam en geest is, is prachtig om te zien. Volgens mij begint het bij : met al je zintuigen gebruiken om bewust te worden van signalen van je lijf!

Daarnaast ga ik 1 september 2014 beginnen met 3 weken detoxen, spannend.

Lezing: Wat is Natuurgeneeskunde

Programma:
Achtergronden van de Natuurgeneeskunde
Natuurkwaliteiten en de Elementen
Iriscopie
Behandelmethoden:

  • Massage
  • Voeding
  • Fytotherapie
  • Bach-bloesems

Waar: Praktijk voor Natuurgeneeskunde Nolda Bongers, Elzepas 31 Elst Gld

Wanneer: Donderdag 3 oktober 2013 van 19.00 tot 21.00 uur

Kosten: € 7,50

Aanmelden: via contactformulier of 0481 378177
Bij aanmelding graag naam, telefoonnummer en/of emailadres vermelden.

 

Nieuws

Op deze plek vindt u de meest actuele informatie over mijn praktijk, waaronder aankondigingen van lezingen en andere activiteiten. Wilt u meer informatie, ga dan naar het contactformulier.