Sinds ik bij Nolda ben is er verbetering in mijn gezondheid. Ik gebruik geen antidepressiva meer, ik was dit ook hiervoor al aan het afbouwen. Maar dankzij de supplementen is mijn verlies van energie beperkt. Ook neem ik niet meer steevast 2 paracetamols om in te kunnen slapen. De betrokkenheid, adviezen en doortastendheid hebben mij geholpen. Ook dat ik tussendoor een app met een vraag kan sturen helpt mij als iets anders werkt dan gedacht. De betrokkenheid en kennis van supplementen en mineralen stel ik zeer op prijs. Tot zover bedankt!

Anke Elmanssouri-Looijen
Nieuws

Thaise Lymfemassage

Deze intensieve 2-daagse Thaise lymfemassage cursus heb ik met veel plezier gevolgd bij CoVital in Rosmalen, zodat ik deze mogelijkheid kan gebruiken en aanbieden. 

Het lymfestelsel is samen met het bloedvatenstelsel het belangrijkste systeem in ons lichaam. De lymfen zorgen voor de afvoer van gif- en afvalstoffen uit het lichaam. Het hart drijft de bloedvaten aan, echter de lymfen hebben geen eigen "pomp". Door middel van massage kunnen de lymfen echter van buitenaf beinvloed worden en dus gestimuleerd.

Het lymfevatenstelsel vormt het doorstromingssysteem in ons lichaam en is een zeer uitgekiend netwerk. Bij de geboorte is dit lymfestelsel een mooi zuiver riviertje echter vanaf het 5e levensjaar vervuilt dit riviertje. Indien we teveel afvalstoffen binnen krijgen wordt dit riviertje een moeras en verstikt het. Hierdoor krijgen we klachten of pijn die zowel van fysieke als mentale aard kunnen zijn. Het immuun systeem verzwakt dan.

nov 23, 2014 Ingezonden door: Nolda

Terug