Nolda is een hele lieve, zorgzame en deskundige natuurgeneeskundige met wie ik op zoek ben gegaan naar oplossingen voor mijn chronische pijn en allerlei andere klachten. Mijn spreekuren met haar zijn altijd bijzonder omdat ik mezelf gehoord voel. Zij heeft alle aandacht voor mij en mijn zorgen. Ze luistert naar mijn verhaal met haar hart en verstand. Nolda denkt holistisch en haar adviezen zijn echt aangepast op mijn situatie. Als iets niet werkt denkt ze mee aan een andere aanpak en herinnert mij om altijd naar mijn lichaam te luisteren en mijn hart te volgen. Ze is continu in ontwikkeling in haar vakgebied en ze past haar kennis aan nieuwe inzichten en daar heb ik heel veel waardering voor. Nolda is een zeldzame en lieve geneeskundige met passie voor mensen die altijd klaar staat om te helpen.

Carmen
Nieuws

Manage je brein in crisis

 

Door Carola van Bemmelen

Je vindt de bonus Masterclass hier

Want al hebben we geen invloed op wat er om ons heen gebeurt, we hebben altijd de volledige controle op wat er in ons gebeurt
Als we tenminste weten hoe we ons brein kunnen managen. In de Eetgeluk Universiteit leer je dat natuurlijk tot in de puntjes. Echter, in de huidige situatie heeft iedereen deze vaardigheid keihard nodig.

Daarom heb ik gisteren de hele dag gewerkt aan een speciale en gratis bonus Masterclass voor iedereen. In deze bonus Masterclass deel ik alle informatie die ik woensdag met jullie wilde delen en meer, veel meer. Deze informatie gaat je helpen om weer rust te krijgen in de bovenkamer en het virus uit je brein te weren.

Je vindt de bonus Masterclass hier


Thema's die aan bod komen:

  • Je oerbrein en de media
  • Waarom angst en controle nu niet handig zijn
  • Hoe ga je om met collectieve emoties
  • Hoe ga je om met doemscenario's
  • Wat zou liefde doen
  • Hoe kun je jouw brein focussen

mrt 25, 2020 Ingezonden door: Nolda

Terug