Gedurende mijn gehele, vrij pittige zwangerschap (en waarschijnlijk ook nog wel eens daarna) ben ik bij Nolda geweest voor behandeling. Ze neemt alle tijd voor jouw verhaal en het samen ontdekken van antwoorden en oplossingen. Ik ervaar haar als heel oprecht, open, integer en vooral zichzelf tijdens de behandelingen. Bewust en onbewust spiegelde ze mij in mijn worstelingen op zo'n manier dat ik inzicht kreeg en verder kan. Voor mij was het heel waardevol om een sparringspartner te hebben om mijn worstelen mee te kunnen delen, praktische adviezen op te doen over bijvoorbeeld supplementen om mijn kleintje een zo goed mogelijke start te geven en te leren steeds beter naar mijn lichaam te luisteren om mijzelf en mijn kleine meisje zo gezond mogelijk te houden. De zwangerschapsmassages hebben daar zeker ook aan bij gedragen.

Ruth
Nieuws

Manage je brein in crisis

 

Door Carola van Bemmelen

Je vindt de bonus Masterclass hier

Want al hebben we geen invloed op wat er om ons heen gebeurt, we hebben altijd de volledige controle op wat er in ons gebeurt
Als we tenminste weten hoe we ons brein kunnen managen. In de Eetgeluk Universiteit leer je dat natuurlijk tot in de puntjes. Echter, in de huidige situatie heeft iedereen deze vaardigheid keihard nodig.

Daarom heb ik gisteren de hele dag gewerkt aan een speciale en gratis bonus Masterclass voor iedereen. In deze bonus Masterclass deel ik alle informatie die ik woensdag met jullie wilde delen en meer, veel meer. Deze informatie gaat je helpen om weer rust te krijgen in de bovenkamer en het virus uit je brein te weren.

Je vindt de bonus Masterclass hier


Thema's die aan bod komen:

  • Je oerbrein en de media
  • Waarom angst en controle nu niet handig zijn
  • Hoe ga je om met collectieve emoties
  • Hoe ga je om met doemscenario's
  • Wat zou liefde doen
  • Hoe kun je jouw brein focussen

mrt 25, 2020 Ingezonden door: Nolda

Terug