Via mijn zus die ook bij Nolda komt voor haar gezondheid kwam ik bij Nolda terecht. Nolda beschikt over een groot inlevend vermogen en is warm en heel hartelijk, alhoewel ze in het begin mij ook wel even streng toe kon spreken als ze nog informatie voor de intake nodig had. Dat wordt daarna meer dan goedgemaakt met haar aandacht en leergierigheid. Ze wilde mij echt -ook als mens- leren kennen om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften. Daarbij stelt ze ook graag doelen samen met de cliënt op en evalueert deze tussentijds. Ook vond ik de voetmassages met keramische warmtelampen een groot genot. Warm bad. Aanrader dus!

Martijn
Nieuws

Manage je brein in crisis

 

Door Carola van Bemmelen

Je vindt de bonus Masterclass hier

Want al hebben we geen invloed op wat er om ons heen gebeurt, we hebben altijd de volledige controle op wat er in ons gebeurt
Als we tenminste weten hoe we ons brein kunnen managen. In de Eetgeluk Universiteit leer je dat natuurlijk tot in de puntjes. Echter, in de huidige situatie heeft iedereen deze vaardigheid keihard nodig.

Daarom heb ik gisteren de hele dag gewerkt aan een speciale en gratis bonus Masterclass voor iedereen. In deze bonus Masterclass deel ik alle informatie die ik woensdag met jullie wilde delen en meer, veel meer. Deze informatie gaat je helpen om weer rust te krijgen in de bovenkamer en het virus uit je brein te weren.

Je vindt de bonus Masterclass hier


Thema's die aan bod komen:

  • Je oerbrein en de media
  • Waarom angst en controle nu niet handig zijn
  • Hoe ga je om met collectieve emoties
  • Hoe ga je om met doemscenario's
  • Wat zou liefde doen
  • Hoe kun je jouw brein focussen

mrt 25, 2020 Ingezonden door: Nolda

Terug