Via mijn zus die ook bij Nolda komt voor haar gezondheid kwam ik bij Nolda terecht. Nolda beschikt over een groot inlevend vermogen en is warm en heel hartelijk, alhoewel ze in het begin mij ook wel even streng toe kon spreken als ze nog informatie voor de intake nodig had. Dat wordt daarna meer dan goedgemaakt met haar aandacht en leergierigheid. Ze wilde mij echt -ook als mens- leren kennen om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften. Daarbij stelt ze ook graag doelen samen met de cliënt op en evalueert deze tussentijds. Ook vond ik de voetmassages met keramische warmtelampen een groot genot. Warm bad. Aanrader dus!

Martijn
Ervaringen

Plaats uw bericht

Ik ga akkoord met het verwerken van deze gegevens volgens de privacyverklaring.
Ik ga akkoord met het verzenden.
Martijn

Via mijn zus die ook bij Nolda komt voor haar gezondheid kwam ik bij Nolda terecht. Nolda beschikt over een groot inlevend vermogen en is warm en heel hartelijk, alhoewel ze in het begin mij ook wel even streng toe kon spreken als ze nog informatie voor de intake nodig had. Dat wordt daarna meer dan goedgemaakt met haar aandacht en leergierigheid. Ze wilde mij echt -ook als mens- leren kennen om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften. Daarbij stelt ze ook graag doelen samen met de cliënt op en evalueert deze tussentijds. Ook vond ik de voetmassages met keramische warmtelampen een groot genot. Warm bad. Aanrader dus!

Lisa
Ervaring met Nolda

Nolda is een warme en fijne vrouw. Ze neemt de tijd voor je en geeft je eerlijk advies. Ik zou iedereen willen aanraden om naar Nolda te gaan voor eerlijk advies. En ook voor als je nog jong bent zoals ik.

Marit
Zijn

Ik ben bij Nolda aangekomen omdat ik klaar was met de reguliere wetenschap!

Nolda is een warme lieve vrouw met verstand van zaken en onderneemt altijd meer om bij te leren!

Ik ben er nog lang niet maar heb goede handvatten gekregen!!!

Maaike
Afscheid van pijnstillers

Na vele jaren revalidatie op revalidatie, aflopen van diverse alternatieve genezers en onbegrepen en onbehandelbare klachten volgens de reguliere gezondheidszorg, besloot ik een natuurgeneeskundige te zoeken in mijn eigen omgeving. Dat was in juni 2020 en het werd Nolda.
Zij heeft met haar uitgebreide anamnese, haar oprechte aandacht voor mij en haar open- en eerlijkheid direct mijn vertrouwen gewonnen. Laten we maar aan het hele circus beginnen, is wat ik dacht.
Ze is met mij in het diepe gesprongen. Ik had vele klachten en de klachten waren al tientallen jaren chronisch. Ik was arbeidsongeschikt geraakt. Ik wilde met name blijvend verlost worden van de pijnstillers die ik gebruikte. En tóch geen pijn hebben. Ook wilde ik graag kunnen blijven bewegen en liefst ook wat afvallen.
Met Nolda’s sterke wil en passie om voor mij beterschap te creëren en met veel kennis over haar vak zijn we aan de slag gegaan. Het darm-onderzoek op DNA-niveau, wat voor haar ook relatief nieuw was en waarover zij ruggespraak hield met BIOvis, heeft veel inzicht gegeven in wat er aan de hand was in mijn lichaam. En op de uitkomsten van het onderzoek én de overige resultaten van de anamnese bouwde Nolda een gedegen plan.
Ik ben nu 9 maanden verder. En zeker nog niet klaar. Maar dat vind ik prima. Ik gun mezelf nu (veel) tijd. Want ik merk dat het veel beter met me gaat. En daar wil ik blijvend van genieten.
Ik kan weer:
– (lange) wandelingen maken
– vrijwilligerswerk doen
– reizen
– beter concentreren
– mijn kleinzoon vasthouden zonder angst hem te laten vallen
– aan de toekomst denken
Ik heb afscheid genomen van:
– alle pijnstillers
– de pijn overdag
– 30 jaar maagmedicatie
– 17 kg lichaamsgewicht
– flauw voelen op de dag
– me 80 jaar voelen
Ik eet nu glutenvrij, koolhydraatarm en lactosebeperkt. Dit bevalt me uitstekend. Daarnaast bouwen we aan een gezond darmstelsel, voldoende maagzuur, verbetering van de slijmvliezen, betere hersenfunctie en beter slapen. Het is een hele weg, waarvoor je geduld moet hebben. De onderzoeken en supplementen zijn ook zeker niet goedkoop. Dus begin eraan als je er in alle opzichten klaar voor bent. Maar het is heel fijn om te merken dat ik door het samen met Nolda te doen zover kan komen.
Het klonk te mooi om waar te zijn, maar de werkelijkheid is mooier dan mijn droom.
Dankjewel lieve Nolda!

Francy
Ervaringen bij Nolda

Mijn ervaringen:
Nolda is een warme en eerlijke vrouw.
Nolda is niet dwingend
Ze geeft adviezen en je kunt daar zelf iets mee doen.
Sinds ongeveer 4 maanden volg ik haar behandelingen en adviezen.
Mijn energie en gezondheid zijn duidelijk vooruit gegaan.
Ook de voetreflex behandeling is aan te raden.
Een prettige ervaring dus.

Dees Groen
Een nieuwe Levens Wijze

Wat een Ervaring met Nolda

In 2015 kwam mijn sneltreinleven met een klap tot stilstand, ik werd een boemeltje.....

En dan ga je door allerlei stadia
* Schok en ontkenning
* Woede
* Onderhandelen
* Depressie
* Aanvaarding

Je verliest je gezondheid en bent in de rouw.....
om die laatste fase te bereiken heb je heel wat nodig.

Ik ging door een medische molen en de diagnoses vlogen om mijn oren. (Zie onderaan) Pilletje hier behandeling daar. Mijn gevoel gaf me echter steeds aan dat mijn veranderende lijf meer nodig had. Een reset in zijn puurste basis VOEDING!!

Beetje Googlen, trends volgen, handige man die alles uitzoekt. Starten met veranderingen, voelen dat iets werkt en veel ook niet, kortom iets om depressief van te worden. Echt het hele rijtje van hierboven doorleeft dus. :(

Toen wij verhuisden kwam ik bij Nolda terecht, of veel fijner nog zij bij mij... weken lang zaagde ze liefdevol de wieltjes onder mijn rolstoel vandaan. De eerste die in MIJ geïnteresseerd was, MIJN ontstaan/ MIJN ontwikkeling. Niet geïnteresseerd in ziekte of symptomen als eindconclusie maar geïnteresseerd in het ontstaan van de kluwen van verstoringen in mijn oorspronkelijke systemen.

Ze heeft zoveel kennis en is kundig in het gebruik van testen en hulpmiddelen, blijft ook steeds bijscholen daarin, en houd ook ruggespraak met anderen om expertise te bundelen. Dat is zo ongelofelijk fijn. Iemand waarvan het voelt dat zij jou net zo belangrijk vind als jij jezelf.

Dus niet 10 min en al turend op een beeldscherm een vragenlijstje opdreunen.
Nee iemand die met gevoel, kennis, passie en professionaliteit jouw lijf en functies in kaart brengt en je helpt het juiste te doen. Daar waar mijn vraagstelling was "Gebruik ik de juiste supplementen" werd de uitkomst heel erg breed en mega kwaliteit verbeterend:

* Meer energie, langer kunnen opblijven en functioneren na een tijd van verlammende passiviteit
* Helderder denken terwijl mijn Brainfog diagnose me al tijden belemmerde
* Geen obstipatie meer terwijl ik naar mijn idee geobstipeerd geboren ben
* Heerlijk slapen na lange tijden van schapen tellen en meditaties op repeat zetten
* Natuurlijke vetverbranding die inmiddels mijn door oedeem aangetaste lijf weer begint te vormen en mijn gewicht met twee kilo per maand verminderd

Ik ben zo intens dankbaar voor een bron van kennis en informatie. Iemand die mijn probeersels en pogingen op waarde inschat en bijstelt met daadwerkelijk onderbouwde kennis. Niet het geijkte: "alles tot nu toe was verkeerd, hier is je Wonder & Oplossing!"

Je moet niet, je mag ervaren wat je wil en wat het met je doet.....
Nolda is een zeer bescheiden wijze gevoelige vrouw. Altijd een en al oor met focus op het doel maar in jouw tempo. Je hoeft niets te geloven, ze stuurt je alle onderbouwing en deelt gul haar kennis. Wanneer je dingen nodig hebt kijkt ze mee wat het beste, voordeligst en werkzaamst is. Ze heeft humor en veel positiviteit.

Nee sorry dit is geen reclame boodschap maar mijn oprechte dankbaarheid, compleet vrijwillig en vooral om anderen te zeggen dat het kan. Het kan echt!!!

Oprechtheid als basis van een aanpak, niet je medisch dossier of het recept briefje voor (nieuwe) medicijnen.

Dank je wel Nolda ik hoop je nog lang als klankbord te mogen contacten en van je te leren. (En weet je wat ze dan zegt; "ik leer ook van jullie")

Dat is erg mooi!

En omdat we nu eenmaal herkenning zoeken en kwartetten met onze klachten voor we echt onze levenswijze aanpakken hieronder de scrabble woorden van mijn eerdere zoektocht. Ik laat ze varen en ga een nieuwe koers, voelen èn Leven met hoofdletter L.

Scrabble ze ;-) :

#Fibromyalgie #Lipoedeem #Lymfoedeem #Brainfog #Tietze #Chronischvermoeidheidssyndoom #Discopathie #Hypermobiel #Prikkelbaredarmsyndroom #Hyperglykemie #Zenuwbeschadiging #Baarmoederhalskanker

Arina
Darmklachten

Ik ben bij Nolda gekomen voor mijn zoontje van 8 jaar en hij heeft darmklachten.

Het mooie bij Nolda is dat zij echt naar je luistert en leert om goed naar je lichaam te luisteren op een natuurlijke manier. Ze geeft veel informatie over welke voeding goed voor je is en wat dit vervolgens met je doet.

Nolda heeft veel kennis, is rustig, neemt alle tijd voor je en is eerlijk. Haar adviezen waren fijn voor het hele gezin, dus niet alleen mijn zoon heeft er veel baat bij maar wij allemaal!

Dank je wel Nolda, het was een behoorlijke rit naar jou, maar die was het dan ook zeker waard. Ik vond het fijn én mijn zoon keek er elke keer weer naar uit als hij naar jou toe mocht!

Ruth
Oprecht, open, integer en vooral zichzelf

Gedurende mijn gehele, vrij pittige zwangerschap (en waarschijnlijk ook nog wel eens daarna) ben ik bij Nolda geweest voor behandeling. Ze neemt alle tijd voor jouw verhaal en het samen ontdekken van antwoorden en oplossingen. Ik ervaar haar als heel oprecht, open, integer en vooral zichzelf tijdens de behandelingen. Bewust en onbewust spiegelde ze mij in mijn worstelingen op zo'n manier dat ik inzicht kreeg en verder kan. Voor mij was het heel waardevol om een sparringspartner te hebben om mijn worstelen mee te kunnen delen, praktische adviezen op te doen over bijvoorbeeld supplementen om mijn kleintje een zo goed mogelijke start te geven en te leren steeds beter naar mijn lichaam te luisteren om mijzelf en mijn kleine meisje zo gezond mogelijk te houden. De zwangerschapsmassages hebben daar zeker ook aan bij gedragen.

Ilona
Ontspannend

Kom al langere tijd bij Nolda voor heerlijke massages en adviezen.
Nolda is een bekwame rustige vrouw met het hart op de goede plek.
Wil graag het beste uit iedereen halen.
Ze neemt de tijd om naar je verhaal te luisteren en daar een passend advies bij te geven.
Nolda beschikt over een uitgebreide kennis en heeft een gedegen achtergrond.
Ik kom heel graag bij haar!

Alice
Bewust worden

Nolda is een zeer prettige kundige "coach", luisterend oor en stimuleert je te werken aan jouw doel in je eigen tempo.
Voor mij is belangrijk bewustwording van je eetgewoontes / voedingspatroon, hoe kun je je door voedsel beter gaan voelen zowel fysiek als lichamelijk,
zoals heldere geest/ betere concentratie, pijn/kwaaltjes en als bijkomstigheid voor mij een paar overtollige kilotjes minder. Dit bijvoorbeeld oa door bewustere waterinname, zo min mogelijk suiker en zonodig vitaminesupplementen. Ben gaan inzien dat een goede darmflora belangrijk is voor het welzijn van het lichaam.
Ook handvaten gekregen om meer naar mijn gevoel te luisteren, uit 't hoofd, door oa een heerlijke ontspannende voetmassage (goed voor lymfedoorstroming).
Je krijgt veel info en tips waar je mee aan de gang kunt en met geduld en doorzettingsvermogen zul je het verschil gaan merken.
Ik raad een ieder aan om in deze laagdrempelige, open en ontspannen omgeving de uitdaging aan te gaan en jouw lichaam de aandacht / verdieping te geven die het verdient. Succes!