Daar mijn afweersysteem niet helemaal goed werkt, heb ik veel last van virusinfecties, chronische ontstekingen en allergieklachten. Samen met Nolda ben ik bezig om me hier beter tegen te wapenen. Terugkijkend op afgelopen winterperiode is het aantal keren dat ik ziek op bed gelegen heb met een virusinfectie een stuk minder geweest dan een jaar geleden. Nolda is zeer betrokken en gedreven om mij te helpen, altijd op zoek naar nieuwe behandelmethoden die aansluiten bij wat je nodig hebt. Ook tussen de consulten door krijg ik regelmatig extra advies en ze is ook altijd bereikbaar voor vragen.

Marcel
Ervaringen

Plaats uw bericht

Ik ga akkoord met het verwerken van deze gegevens volgens de privacyverklaring.
Ik ga akkoord met het verzenden.
Marcel
Afweersysteem

Daar mijn afweersysteem niet helemaal goed werkt, heb ik veel last van virusinfecties, chronische ontstekingen en allergieklachten. Samen met Nolda ben ik bezig om me hier beter tegen te wapenen. Terugkijkend op afgelopen winterperiode is het aantal keren dat ik ziek op bed gelegen heb met een virusinfectie een stuk minder geweest dan een jaar geleden. Nolda is zeer betrokken en gedreven om mij te helpen, altijd op zoek naar nieuwe behandelmethoden die aansluiten bij wat je nodig hebt. Ook tussen de consulten door krijg ik regelmatig extra advies en ze is ook altijd bereikbaar voor vragen.

Anke Elmanssouri-Looijen
Verbetering

Sinds ik bij Nolda ben is er verbetering in mijn gezondheid. Ik gebruik geen antidepressiva meer, ik was dit ook hiervoor al aan het afbouwen. Maar dankzij de supplementen is mijn verlies van energie beperkt. Ook neem ik niet meer steevast 2 paracetamols om in te kunnen slapen. De betrokkenheid, adviezen en doortastendheid hebben mij geholpen. Ook dat ik tussendoor een app met een vraag kan sturen helpt mij als iets anders werkt dan gedacht. De betrokkenheid en kennis van supplementen en mineralen stel ik zeer op prijs. Tot zover bedankt!

Carmen
Warmte & kennis

Nolda is een hele lieve, zorgzame en deskundige natuurgeneeskundige met wie ik op zoek ben gegaan naar oplossingen voor mijn chronische pijn en allerlei andere klachten. Mijn spreekuren met haar zijn altijd bijzonder omdat ik mezelf gehoord voel. Zij heeft alle aandacht voor mij en mijn zorgen. Ze luistert naar mijn verhaal met haar hart en verstand. Nolda denkt holistisch en haar adviezen zijn echt aangepast op mijn situatie. Als iets niet werkt denkt ze mee aan een andere aanpak en herinnert mij om altijd naar mijn lichaam te luisteren en mijn hart te volgen. Ze is continu in ontwikkeling in haar vakgebied en ze past haar kennis aan nieuwe inzichten en daar heb ik heel veel waardering voor. Nolda is een zeldzame en lieve geneeskundige met passie voor mensen die altijd klaar staat om te helpen.

Britt

Heel erg tevreden over nolda, luisterd super goed naar je en neemt ruim de tijd voor je. Heel lang gezeten met vaak een blaasontsteking en door haar helemaal nergens meer last van!
Een top vrouw!

Martijn

Via mijn zus die ook bij Nolda komt voor haar gezondheid kwam ik bij Nolda terecht. Nolda beschikt over een groot inlevend vermogen en is warm en heel hartelijk, alhoewel ze in het begin mij ook wel even streng toe kon spreken als ze nog informatie voor de intake nodig had. Dat wordt daarna meer dan goedgemaakt met haar aandacht en leergierigheid. Ze wilde mij echt -ook als mens- leren kennen om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften. Daarbij stelt ze ook graag doelen samen met de cliënt op en evalueert deze tussentijds. Ook vond ik de voetmassages met keramische warmtelampen een groot genot. Warm bad. Aanrader dus!

Lisa
Ervaring met Nolda

Nolda is een warme en fijne vrouw. Ze neemt de tijd voor je en geeft je eerlijk advies. Ik zou iedereen willen aanraden om naar Nolda te gaan voor eerlijk advies. En ook voor als je nog jong bent zoals ik.

Marit
Zijn

Ik ben bij Nolda aangekomen omdat ik klaar was met de reguliere wetenschap!

Nolda is een warme lieve vrouw met verstand van zaken en onderneemt altijd meer om bij te leren!

Ik ben er nog lang niet maar heb goede handvatten gekregen!!!

Maaike
Afscheid van pijnstillers

Na vele jaren revalidatie op revalidatie, aflopen van diverse alternatieve genezers en onbegrepen en onbehandelbare klachten volgens de reguliere gezondheidszorg, besloot ik een natuurgeneeskundige te zoeken in mijn eigen omgeving. Dat was in juni 2020 en het werd Nolda.
Zij heeft met haar uitgebreide anamnese, haar oprechte aandacht voor mij en haar open- en eerlijkheid direct mijn vertrouwen gewonnen. Laten we maar aan het hele circus beginnen, is wat ik dacht.
Ze is met mij in het diepe gesprongen. Ik had vele klachten en de klachten waren al tientallen jaren chronisch. Ik was arbeidsongeschikt geraakt. Ik wilde met name blijvend verlost worden van de pijnstillers die ik gebruikte. En tóch geen pijn hebben. Ook wilde ik graag kunnen blijven bewegen en liefst ook wat afvallen.
Met Nolda’s sterke wil en passie om voor mij beterschap te creëren en met veel kennis over haar vak zijn we aan de slag gegaan. Het darm-onderzoek op DNA-niveau, wat voor haar ook relatief nieuw was en waarover zij ruggespraak hield met BIOvis, heeft veel inzicht gegeven in wat er aan de hand was in mijn lichaam. En op de uitkomsten van het onderzoek én de overige resultaten van de anamnese bouwde Nolda een gedegen plan.
Ik ben nu 9 maanden verder. En zeker nog niet klaar. Maar dat vind ik prima. Ik gun mezelf nu (veel) tijd. Want ik merk dat het veel beter met me gaat. En daar wil ik blijvend van genieten.
Ik kan weer:
– (lange) wandelingen maken
– vrijwilligerswerk doen
– reizen
– beter concentreren
– mijn kleinzoon vasthouden zonder angst hem te laten vallen
– aan de toekomst denken
Ik heb afscheid genomen van:
– alle pijnstillers
– de pijn overdag
– 30 jaar maagmedicatie
– 17 kg lichaamsgewicht
– flauw voelen op de dag
– me 80 jaar voelen
Ik eet nu glutenvrij, koolhydraatarm en lactosebeperkt. Dit bevalt me uitstekend. Daarnaast bouwen we aan een gezond darmstelsel, voldoende maagzuur, verbetering van de slijmvliezen, betere hersenfunctie en beter slapen. Het is een hele weg, waarvoor je geduld moet hebben. De onderzoeken en supplementen zijn ook zeker niet goedkoop. Dus begin eraan als je er in alle opzichten klaar voor bent. Maar het is heel fijn om te merken dat ik door het samen met Nolda te doen zover kan komen.
Het klonk te mooi om waar te zijn, maar de werkelijkheid is mooier dan mijn droom.
Dankjewel lieve Nolda!

Francy
Ervaringen bij Nolda

Mijn ervaringen:
Nolda is een warme en eerlijke vrouw.
Nolda is niet dwingend
Ze geeft adviezen en je kunt daar zelf iets mee doen.
Sinds ongeveer 4 maanden volg ik haar behandelingen en adviezen.
Mijn energie en gezondheid zijn duidelijk vooruit gegaan.
Ook de voetreflex behandeling is aan te raden.
Een prettige ervaring dus.

Dees Groen
Een nieuwe Levens Wijze

Wat een Ervaring met Nolda

In 2015 kwam mijn sneltreinleven met een klap tot stilstand, ik werd een boemeltje.....

En dan ga je door allerlei stadia
* Schok en ontkenning
* Woede
* Onderhandelen
* Depressie
* Aanvaarding

Je verliest je gezondheid en bent in de rouw.....
om die laatste fase te bereiken heb je heel wat nodig.

Ik ging door een medische molen en de diagnoses vlogen om mijn oren. (Zie onderaan) Pilletje hier behandeling daar. Mijn gevoel gaf me echter steeds aan dat mijn veranderende lijf meer nodig had. Een reset in zijn puurste basis VOEDING!!

Beetje Googlen, trends volgen, handige man die alles uitzoekt. Starten met veranderingen, voelen dat iets werkt en veel ook niet, kortom iets om depressief van te worden. Echt het hele rijtje van hierboven doorleeft dus. :(

Toen wij verhuisden kwam ik bij Nolda terecht, of veel fijner nog zij bij mij... weken lang zaagde ze liefdevol de wieltjes onder mijn rolstoel vandaan. De eerste die in MIJ geïnteresseerd was, MIJN ontstaan/ MIJN ontwikkeling. Niet geïnteresseerd in ziekte of symptomen als eindconclusie maar geïnteresseerd in het ontstaan van de kluwen van verstoringen in mijn oorspronkelijke systemen.

Ze heeft zoveel kennis en is kundig in het gebruik van testen en hulpmiddelen, blijft ook steeds bijscholen daarin, en houd ook ruggespraak met anderen om expertise te bundelen. Dat is zo ongelofelijk fijn. Iemand waarvan het voelt dat zij jou net zo belangrijk vind als jij jezelf.

Dus niet 10 min en al turend op een beeldscherm een vragenlijstje opdreunen.
Nee iemand die met gevoel, kennis, passie en professionaliteit jouw lijf en functies in kaart brengt en je helpt het juiste te doen. Daar waar mijn vraagstelling was "Gebruik ik de juiste supplementen" werd de uitkomst heel erg breed en mega kwaliteit verbeterend:

* Meer energie, langer kunnen opblijven en functioneren na een tijd van verlammende passiviteit
* Helderder denken terwijl mijn Brainfog diagnose me al tijden belemmerde
* Geen obstipatie meer terwijl ik naar mijn idee geobstipeerd geboren ben
* Heerlijk slapen na lange tijden van schapen tellen en meditaties op repeat zetten
* Natuurlijke vetverbranding die inmiddels mijn door oedeem aangetaste lijf weer begint te vormen en mijn gewicht met twee kilo per maand verminderd

Ik ben zo intens dankbaar voor een bron van kennis en informatie. Iemand die mijn probeersels en pogingen op waarde inschat en bijstelt met daadwerkelijk onderbouwde kennis. Niet het geijkte: "alles tot nu toe was verkeerd, hier is je Wonder & Oplossing!"

Je moet niet, je mag ervaren wat je wil en wat het met je doet.....
Nolda is een zeer bescheiden wijze gevoelige vrouw. Altijd een en al oor met focus op het doel maar in jouw tempo. Je hoeft niets te geloven, ze stuurt je alle onderbouwing en deelt gul haar kennis. Wanneer je dingen nodig hebt kijkt ze mee wat het beste, voordeligst en werkzaamst is. Ze heeft humor en veel positiviteit.

Nee sorry dit is geen reclame boodschap maar mijn oprechte dankbaarheid, compleet vrijwillig en vooral om anderen te zeggen dat het kan. Het kan echt!!!

Oprechtheid als basis van een aanpak, niet je medisch dossier of het recept briefje voor (nieuwe) medicijnen.

Dank je wel Nolda ik hoop je nog lang als klankbord te mogen contacten en van je te leren. (En weet je wat ze dan zegt; "ik leer ook van jullie")

Dat is erg mooi!

En omdat we nu eenmaal herkenning zoeken en kwartetten met onze klachten voor we echt onze levenswijze aanpakken hieronder de scrabble woorden van mijn eerdere zoektocht. Ik laat ze varen en ga een nieuwe koers, voelen èn Leven met hoofdletter L.

Scrabble ze ;-) :

#Fibromyalgie #Lipoedeem #Lymfoedeem #Brainfog #Tietze #Chronischvermoeidheidssyndoom #Discopathie #Hypermobiel #Prikkelbaredarmsyndroom #Hyperglykemie #Zenuwbeschadiging #Baarmoederhalskanker